Linssen Yachts persbericht

31 maart 2009 – Jubileumactie bij Linssen Yachts in Maasbracht
2009 staat bij Linssen Yachts BV in het teken van het 60-jarig bedrijfsjubileum. Op de afgelopen Linssen Yachts Boat Show in december 2008 introduceerde het Maasbrachtse familiebedrijf daartoe de Grand Sturdy ‘Diamond'-Editions;  een gelimiteerde oplage van de Grand Sturdy 430, Grand Sturdy 470 en Grand Sturdy 500 Variotop®.

Om precies te zijn: op 1 april 2009 viert Linssen het 60-jarig bestaan. Vanwege deze diamanten mijlpaal biedt Linssen Yachts haar cliënten een aantrekkelijk pakket aan: het zgn. Linssen Diamond Care Free Package; met drie jaar gratis ligplaats, winterberging, winter- en zomerklaar maken èn verzekering van het nieuwe jacht. Aan het pakket zijn bepaalde voorwaarden verbonden die u bij Linssen of één van de dealers in Nederland en België kunt opvragen.

Het pakket geldt voor alle nieuwe Linssen-jachten die geleverd worden in de Benelux en Duitsland. Bepaalde details of voorwaarden met betrekking tot de ligplaatsen en winterberging kunnen afwijken vanwege de individuele regionale (haven-)situatie. De deelnemende Linssen-dealers kunnen u daarover meer vertellen.
 
De speciale Linssen-jubileumactie is uitsluitend geldig voor bestellingen die in het jubileumjaar 2009 worden geplaatst.

http://www.linssenyachts.com/

terug