Bootverhuur Dordrecht gestart

Een heerlijk dagje varen of vissen? Bootverhuur Dordrecht – een samenwerkingsverband tussen de Dordtse bedrijven BAS Sloepen en Jachthaven De Westergoot – start in april met de verhuur van verhuur van comfortabele schepen in de Hollandse Biesbosch.

De schepen zullen worden verhuurd vanuit Jachthaven de Westergoot aan de Baanhoekweg. Er kan worden gekozen uit een aluminium console/visboot van 5.20 meter (BAS Breaker 520), een klassieke aluminium sloep van 6 meter (BAS Robuust 600), en een 7.20 meter lange Victoriasloep. De laatst genoemde wordt uitsluitend verhuurd met schipper.

De boten kunnen worden gehuurd per halve dag of per hele dag. Ook een weekendarrangement is mogelijk. Voor de allerkleinsten zijn tevens zwemvesten te huur, en voor vissers zijn steekstokken beschikbaar.

Bootverhuur Dordrecht is geopend van 8.00 uur 's morgens tot 18.00 uur 's avonds.

Afwijkende huurtijden zijn in overleg bespreekbaar. Reserveren kan via de website of per telefoon.

Bootverhuur Dordrecht 

Baanhoekweg 1
3313 LA Dordrecht
www.bootverhuurdordrecht.nl
info@bootverhuurdordrecht.nl
telefoon: 06 128 78 497

terug